nieuws

Maatregelen omtrent Corona

Belangrijke informatie voor de diensten van GMTO na maatregelen coronavirus.

Door de maatregelen omtrent Corona vanuit overheidswege, gaat GMTO alle aankomende trainingen verzetten naar latere datum om verspreiding van het virus nu tegen te gaan. Deze maatregel geldt in ieder geval t/m 01 mei. Uiterlijk donderdag 29 april informeren wij over de periode erna.

Alle deelnemers van trainingen worden persoonlijk benadert voor een nieuwe datum. Houdt onze website in de gaten voor nieuwe ontwikkelen.

Onze verkoopafdeling blijft actief en is bereikbaar via de bekende kanalen. Persoonlijke afleveringen, werkbezoeken en demonstraties zijn tot minimaal 28 april uitgesteld. Equipement en goederen worden wel via pakketpost uitgeleverd.

Onze helpdesk blijft actief, zowel telefonisch als per mail en via remote diagnose staan wij met volle bezetting tot de beschikking. Dit kunnen wij zo uitvoeren door werkzaamheden te verdelen onder de vestigingen Broek op Langedijk, Andelst (Nederland) en Gent (België) alsmede een groot deel via thuiswerk.

Schroom niet om contact op te nemen als u vragen heeft. Wij doen er alles aan om de werkzaamheden en servicelevels zo goed mogelijk voor onze klanten te blijven verzorgen.

Doe voorzichtig, blijf gezond en wij hopen elkaar binnenkort weer te kunnen zien.

 

Team GMTO.

nieuwsMaatregelen omtrent Corona