nieuws

GMTO en Justplugin bieden laadoplossing voor heel Automotive Nederland

GMTO biedt in samenwerking met Justplugin al haar klanten de mogelijkheid tot het aanschaffen van een laadpaal in de hybride en EV huisstijl van GMTO.

Met het toevoegen van deze dienst blijft GMTO een van de bedrijven die garagebedrijven totaal onafhankelijk kunnen ontzorgen op het gebied van hybride en EV.

GMTO leidde de afgelopen jaren al meer dan 500 bedrijven op tot Hybride en EV specialist. Volgens Arjen Woudstra van GMTO is het aanbieden van een laadpaal een logische stap als men kijk naar het totale aanbod producten en diensten van GMTO. Daarnaast is deze dienst ontstaan door de vraag bij onze klanten.

Justplugin levert de laadpaal en ontzorgt het garagebedrijf tijdens het gehele proces. Justplugin verzorgt de intake, het offerteproces en het complete plaatsingsproces. Zo kan het garagebedrijf zich bezig houden met waar zij goed in zijn. Service leveren aan autobezitters en autogebruikers.

GMTO en Justplugin kiezen voor het aanbieden van 2 mogelijkheden. Bij de eerste mogelijkheid koopt de ondernemer de laadpaal en bepaald zelf de laadprijs. Bij de tweede mogelijkheid blijft de laadpaal van Justplugin maar hoeft de ondernemer ook niet te investeren in de laadpaal. “Twee opties die goed passen bij de huidige markt.” Aldus Lukas Knol eigenaar van Justplugin.

GMTO ziet de vele voordelen van een laadpaal bij het garagebedrijf. Denk aan uitstraling, verkoop van hybride en EV, mogelijkheid tot elektrische leenauto’s, mogelijkheid tot diagnose aan accupakket en laadinterface en tot slot het verhogen van de service in tijden wanneer service belangrijker is dan ooit!

Alle geïnteresseerde garagebedrijven kunnen zich vrijblijvend aanmelden op de volgde webpagina: http://www.justplugin.nl/gmto

nieuwsGMTO en Justplugin bieden laadoplossing voor heel Automotive Nederland