nieuws

Coronavirus: GMTO gaat online trainen

De wereld ziet er ineens anders uit. Het coronavirus gooit flink roet in ons dagelijks leven. Gelukkig zijn autobedrijven, met in achtneming van de RIVM-voorschriften, nog in bedrijf. Het sleutelen gaat door, maar door de maatregelen zijn trainingen helaas opgeschort.

Voor autotechnische professionals is training en opleiding erg belangrijk. We willen immers bijblijven wat betreft (nieuwe) techniek. Een training volgen op één van onze locaties is nu niet mogelijk en daarom komen wij naar jou!

Wij  zijn druk bezig met het ontwikkelen van online trainingen die jij, waar en wanneer je maar wilt, kunt volgen. Vanachter je pc, tablet of laptop helpen wij je jouw kennis op peil te houden! Natuurlijk mag je rekenen op de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Binnenkort gaat de eerste training live. Trainer Martijn de Bruijn pakt de GMTO-scope erbij en leert je alles over de relatieve compressietest. Hou onze site en social media in de gaten voor meer informatie!

De online trainingen zijn een aanvulling op de normale trainingen en geen vervanger, ze komen dan ook voor iedereen beschikbaar, je hoeft niet ingeschreven te staan bij GMTO.

Bekijk hier alvast de teaser

Wil jij nu al meer weten of je alvast opgeven voor de training? Stuur een mail naar onlinetraining@gmto.nl.

nieuwsCoronavirus: GMTO gaat online trainen