over ons

Over ons

Op deze pagina ontdekt u alles over GMTO en haar werknemers.

Wie zijn wij?

GMTO voorziet automotive werkplaatsen van ondersteuning, training en equipment. Onder Automotive verstaat GMTO de personenautobranche, de motorfietsbranche, de truckbranche en de autoschadebranche.

GMTO bestaat uit een jonge groep enthousiastelingen met passie voor de techniek, echte techneuten. Tijdens de pauzes gaat het vaak maar over een ding, Techniek! Iedereen die werkzaam is bij GMTO komt uit het bedrijfsleven, van universele- tot dealerwerkplaatsen zowel auto, motor en truck. Onze organisatie is een platte organisatie, dat betekend wij niet werken met managementlagen. Wij lossen problemen op met het hele team waarbij iedereen even veel inspraak heeft. Wij gaan geen problemen uit de weg en lossen deze op met beide benen op de grond en onze mouwen opgestroopt.

Sinds enkele jaren is John Philips directeur en eigenaar. Onder zijn vleugels heeft GMTO grote stappen gezet en is GMTO gegroeid naar een stabiele en bekende partner binnen de autmotive. Elke dag de klanten, vaak monteurs, helpen met storingen in de werkplaats, trainen om morgen in de praktijk makkelijker en sneller storingen op te lossen. Dat zijn de zaken waar GMTO blij van wordt!

Benieuwd hoe het is om een training te volgen bij GMTO of bent u opzoek naar equipment of ondersteuning voor uw werkplaats. Kijk gerust verder op onze website.

Wil je ons volgen?

Over ons