gmto connect

gmto connect

Gebruik de GMTO Connect als uitbreiding op uw huidige testapparatuur om zo een nog breder wagenpark in eigen beheer te kunnen diagnosticeren en onderhouden.

GMTO Connect PROGRAMMERING, CODERING EN DIAGNOSE OP AFSTAND VIA UNIEKE INTERFACE.

Via de GMTO Connect interface wordt op afstand verbinding gemaakt met de auto, die de werkplaats dus niet hoeft te verlaten. De communicatie tussen de auto en de GMTO Connect-specialist op afstand verloopt via wifi of bekabeld internet.

De GMTO Connect wordt gekoppeld aan de OBD-stekker en maakt draadloos of bekabeld verbinding met internet. Door middel van een webpagina op ieder willekeurig apparaat in uw werkplaats wordt een ticket aangemaakt.

Auto overnemen op afstand

GMTO neemt op afstand de regie over de auto en verzorgt de gewenste dienst. Dit kan een codering, programmering of ondersteuning bij diagnose zijn. GMTO heeft veel middelen en tijd geïnvesteerd om voertuigdiagnose op afstand mogelijk te maken. Het contact maken met de regeleenheden van de auto en vervolgens dat contact behouden, vraagt om een bijzondere technische expertise waarover GMTO beschikt. GMTO Connect is niet gebonden aan een autofabrikant, onderdelen of equipment leverancier en kan daardoor onafhankelijk opereren. Door gebruik te maken van GMTO Connect heeft u indirect toegang tot alle apparatuur die de GMTO Connect specialisten tot hun beschikking hebben.

Uitgevoerd door technisch specialisten

GMTO Connect tickets worden behandeld door technisch specialisten van GMTO die een ruime ervaring hebben op het gebied van automotive elektronica. Door kennis van het diagnoseproces te koppelen aan jarenlange ervaring met werkplaatsapparatuur, is een unieke combinatie ontstaan. Als mannen van de praktijk weten zij niet alleen hoe het eraan toegaat in de dagelijkse praktijk maar bovendien weten zij als geen ander welke behoefte er is aan technische ondersteuning.

Makkelijk

Terwijl de GMTO Connect specialist op afstand zijn werk uitvoert, kan de monteur een andere klus onder handen nemen. Er zijn ook situaties waarbij de monteur stand-by moet staan om handelingen te kunnen verrichten (bijv. contactsleutel omdraaien). Op het moment dat dit nodig is, verschijnt in de app een melding die de monteur vertelt wat er moet gebeuren.

Benodigdheden

  • GMTO Connect
  • Willekeurig apparaat welke toegang heeft tot internet
  • Geschikte acculader om de systeemspanning in stand te houden.
  • Snelle en stabiele internetverbinding

Kosten

Het betreft een eenmalige aanschaf van de hardware. Vervolgens wordt er betaald per afgenomen dienst. Wanneer de diensten niet nodig zijn heeft u dus geen doorlopende abonnementskosten!

Bezoek onze webshop voor de actuele prijzen en de aangeboden diensten.

Contact

Via de chat kun je contact onderhouden met de GMTO Connect specialist. Indien nodig kan de operator ook telefonisch contact opnemen.

Accuspanning

Tijdens het uitvoeren van de procedure dient de auto op contact te blijven staan om verbinding te kunnen behouden met de modules.

Moderne auto’s kunnen vaak meer dan 25 Ampère van de accu afnemen wanneer deze alleen al op contact staan. Een acculader welke de accuspanning op peil kan houden is dan van cruciaal belang.

Wat is gmto connect