s’Werelds beste Automotive labscope

s’werelds beste automotive labscope

Ontdek de mogelijkheden van de GMTO Scope.

Geen kosten meer door onnodige reparaties, snel en gemakkelijk componenten controleren of binnen no time de kruk-nok timing checken. Het kan met de GMTO Scope.

De GMTO SCOPE speciaal ontwikkeld voor de Autmotive!

Versnel je diagnose met de Automotive scope.

Geen kosten meer door onnodige reparaties, snel en gemakkelijk componenten controleren of binnen no time de kruk-nok timing checken.

Een korte opsomming met enkele voordelen van het werken met een scope in de mobiliteitswerkplaats. Vele specialisten zien het nut van de Automotive scope. Al meer dan 1000 bedrijven kochten de automotive scopeset(s) van GMTO. Deze scopesets bestaan uit s ’werelds hoogwaardigste scopes die samenwerken met het Automotive Test and Information System (ATIS).

De ATIS software vergemakkelijkt het meten met een scope door voorinstellingen en automotive voorbeeldsignalen. GMTO ontwikkeld deze software zelf en is dan ook trotse fabrikant en distributeur van de software.

Kortom een zeer gebruiksvriendelijke scopeset speciaal samengesteld voor de automotive sector!

Alles compact in 1 koffer

GMTO levert de Scopesets in mooie robuuste koffers bestemd voor in de werkplaats. Alle benodigdheden blijven netjes gesorteerd in de koffer en als de koffer gesloten is blijft alles netjes stofvrij. 

Gebruiksvriendelijk

Automotive test and information system, ATIS.

De ATIS Software van GMTO vergemakkelijkt het meten met een scope door voorinstellingen en automotive voorbeeldsignalen.

Multi-inzetbaar

Gebruik elk oscilloscoopkanaal onafhankelijk, voor het meten van weerstand, stroom en spanning.

Super snel

De oscilloscoop die sampelt tot 1000 miljoen sampels per seconde (1GS/s) om alle automotive signalen te meten.

Veilig

Alle GMTO scopes zijn voorzien van differentiële ingangen. Dit om kortsluiting van automotive scope en componenten te voorkomen.

Safe ground 

SafeGround beschermt je oscilloscoop, je computer en je schakeling tegen per ongeluk gemaakte massaverbindingen.

Sure connect

Controlleer de conection tussen de scope en het te meten opbject met Sure connect. Met deze functie bent u altijd zeker van een goede verbinding.

Draadloos meten met de WIFI Scope

Metingen verrichten op grote voertuigen of binnen in het voertuig is vanaf nu geen enkel probleem met de GMTO WIFI scope.

 

 

’s Werelds beste Automotive Scope