GMTO Diagnose Specialisten

GMTO Diagnose Specialisten

Draag uit dat het werkplaatspersoneel binnen uw bedrijf gekwalificeerd is, veilig werkt en dat complexe storingen geen enkel struikelblok voor jullie vormen.

Word GMTO Diagnose Specialist!

Bedrijven gingen u voor.

Waarom GMTO Diagnose specialist worden?

  • Laat de consument weten dat u geen storing uit de weg gaat en uw bedrijf het juiste bedrijf is om hun auto te brengen bij een storing.
  • Los storingen op voor garagebedrijven in de buurt
  • Profiteer van de nauwe samenwerkingen tussen garagebedrijven onderling
  • Profiteer van de nauwe samenwerking met GMTO
  • Draag bij aan de landelijke dekking van GMTO specialisten
  • Baas in eigen werkplaats met ondersteuning van GMTO

GMTO Diagnose specialisten – een groep verenigde specialisten

GMTO Diagnose Specialist

GMTO heeft in 2011 de formule “GMTO diagnose specialisten geïntroduceerd met de bedoeling een landelijke dekking van auto elektronica diagnose specialisten te creëren.

Wat heeft GMTO voor ogen met deze formule:

Het hoge opleidings/ kennis niveau van de diagnose specialisten uit dragen en bekend maken in publicaties, de GMTO website en op vakbeurzen.
Particulieren en garagebedrijven zonder gedegen diagnose kennis de weg laten vinden naar de GMTO diagnose specialisten, o.a. via de website van GMTO.Een nauwe samenwerking tussen GMTO en de diagnose specialisten en de diagnose specialisten onderling.

Wat is een GMTO Diagnose Specialist:

Een garagebedrijf wat zich tot doel heeft gesteld zich op elk denkbaar front te specialiseren in storingsdiagnose aan en reparatie van auto elektronica.Een garagebedrijf wat heeft geïnvesteerd in diagnose equipment zoals communicatie apparatuur en meetdiagnose apparatuur.
Een garagebedrijf wat heeft geïnvesteerd in zijn personeel zodat deze de kennis en de vaardigheid hebben om diagnose te kunnen stellen aan auto elektronica.

Wat biedt GMTO de Diagnose Specialist:

Een muurschild waaruit blijkt dat het garagebedrijf een diagnosespecialist in dienst heeft op het gebied van de auto elektronica diagnose.
Op de GMTO web site is een overzicht geplaats met de locaties van de GMTO diagnose specialisten en een link naar de website van de diagnose specialist. Een hoog opleidings/ kennis niveau bij de diagnose specialist van het garagebedrijf en dit continueren, hiermee wordt het rendement van de diagnose apparatuur verhoogd en daarmee de actuele zoek tijd naar storingen verkort.
In combinatie met het abonnement Technische Ondersteuning en de kennis database van GMTO een schat aan opgebouwde kennis en ervaring, de diagnose specialist gaat ook actief bijdrage aan deze kennis database en kan hier uit putten via de GMTO web site.

Specialisten worden?

Kom direct in contact met GMTO.

Specialisten overzichtGMTO Diagnose specialisten